İKEA'dan dev hizmet! Dünyaca ünlü marka ikinci el sektörüne giriyor: Artık herkes alıp satabilecek

İKEA'dan dev hizmet! Dünyaca ünlü marka ikinci el sektörüne giriyor: Artık herkes alıp satabilecek

Türkiye’nin dev mobilya şirketlerinden biri olan İKEA yepyeni bir adımla sektörün gündemine bomba gibi düştü. Artık ikinci el sektöründe de hizmet vereceği haberleri vatandaşları da heyecanlandırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

İKEA, mobilya sektöründe devrim yaratacak bir adım atmaya hazırlanıyor. Geleneksel satış modelinden dijital ve sürdürülebilir bir modele geçiş yapan İKEA, ikinci el mobilya pazarına giriş yapıyor. Şirket, bu yeni platformu Madrid ve Oslo'da test ettikten sonra yıl sonuna kadar küresel çapta kullanıma sunmayı planlıyor.

yeni-proje-5-002.jpg

İKEA'NIN YENİ PLATFORMU: MÜŞTERİLER ARASI İKİNCİ EL SATIŞ

Marketing Türkiye’de yer alan habere göre İKEA, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda ve çevre dostu bir yaklaşım sergileyerek, müşterilerin birbirlerine ikinci el mobilya satabileceği yeni bir platform oluşturuyor. Şirket, bu yenilikle hem mevcut müşterilerine yeni bir hizmet sunmayı hem de daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor. Yıl sonuna kadar tüm dünyaya açılması beklenen bu platform, müşterilere hem kullanılmış mobilyalara daha kolay erişim sağlayacak hem de eski eşyaları değerlendirme imkanı sunacak.

yeni-proje-6-002.jpg

TEST SÜRECİ VE KÜRESEL YAYILIM

İKEA'nın Madrid ve Oslo'da test ettiği ikinci el eşya satış platformu, başarılı sonuçlar elde etmesi durumunda tüm dünyada kullanılabilir hale gelecek. Bu platform, müşterilerin evlerindeki eski mobilyalardan kurtulmalarına ve yeni başlangıçlara yelken açmalarına yardımcı olurken, İKEA'nın da sürdürülebilir tüketimi teşvik etmesine olanak tanıyacak.

yeni-proje-7-002.jpg

İKEA, bu strateji ile sadece mevcut müşteri tabanını genişletmekle kalmayacak, aynı zamanda yeni müşteri kazanımı konusunda da büyük adımlar atacak. Hem çevre dostu hem de kullanıcı dostu bu hizmet, mobilya alışverişinde devrim niteliğinde bir değişim yaratacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN