Herkes Jeep sahibi olabilecek! Düşük maliyet, geniş üretim… Jeep’ten Türkiye’ye büyük jest!

Herkes Jeep sahibi olabilecek! Düşük maliyet, geniş üretim… Jeep’ten Türkiye’ye büyük jest!

Jeep sahibi olmak isteyenler sevinçten havalara uçacak. Dev şirket Türkiye pazarını derinden sarsan bir açıklamaya imza attı. Daha düşük maliyet, geniş üretim ağı. Artık herkesin Jeep alma fırsatı yakalayacak. İşte Jeep’ten Türkiye'ye büyük jest..

Daha düşük maliyetle üretim yaparak küresel pazarda daha güçlü bir konum elde etmek için çalışmalarını sürdüren Jeep, üretim ağını genişletiyor. Jeep'in CEO'su Antonio Filosa Türkiye pazarında otomotiv dünyasını heyecanlandıran önemli açıklamalara imza attı. İşte Jeep’ten Türkiye'ye büyük jest..

UYGUN FİYATA JEEP SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Global pazarda daha rekabetçi bir yol izleyebilmek amacıyla maliyetleri düşürme kararı alan Jeep, Türkiye'nin de bu strateji kapsamını değerlendirilen bölgeler arasında olduğunu belirtti. Üretim üstlerine geliş genişleten şirket, gelişmeler ile birlikte araç modellerini yerel piyasada daha uygun fiyatlara satışa çıkaracak.

jeep-ceosu.jpg

TOFAŞ BÜNYESİNDE ÜRETİLECEK

Türkiye'de üretilmesi planlanan Jeep'in, gümrük vergileri ve ithalat masraflarının düşmesi ile birlikte araç fiyatlarında önemli bir indirim sağlanacağı belirtildi. Türkiye pazarında daha rekabetçi bir hale gelecek ve premium araçlarla erişimi kolaylaştıracak olan bu stratejim Türkiye'deki vatandaşların da yüzünü güldürüyor.

jeep.jpg

Jeep'in Türkiye'de üretim yapması ülke ekonomisine de büyük katkı sağlayacak. Jeep'in TOFAŞ bünyesinde üretilmesi otomotiv sektörü için büyük bir kazanç sağlarken tüketiciler de daha kolay bir erişim sağlama imkanından yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN