Ford 800 bine sıfır araç satıyor! Fırsat bu fırsat: SUV gibi araba isteyenler için kaçırılmayacak kampanya

Ford 800 bine sıfır araç satıyor! Fırsat bu fırsat: SUV gibi araba isteyenler için kaçırılmayacak kampanya

Sıfır araç hayali kuranlara Ağustos fırsatı Ford’dan geldi. Öyle ki Ağustos ayı kampanyası kapsamında Ford 800 bine sıfır araç satıyor. İşte kaçırılmayacak kampanyanın detayları…

ESMAGÜL KOÇAK

Ağustos ayının kaçırılmayacak fırsatı Ford’dan geldi. Resmi internet sitesi üzerinden yeni sıfır araba kampanyasını paylaşan Ford, fiyatlar kadar çeşitli ödeme seçenekleriyle de dikkat çekti. İşte Ford 2024 Ağustos kampanyasının detayları…

Ford, ticari araç pazarında dikkat çekici bir hamle yaparak, 804 bin TL’ye 0 km Ford Transit Courier satışına başladı. Açıklanan resmi fiyat listeleri, Ford Türkiye’nin internet sitesinde yer aldı ve bu fırsat, araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir ilgi odağı haline geldi.

ford-transit-courier-4.jpg

RESMİ FİYAT LİSTESİ YAYINLANDI

Ford Otosan, 08 Ağustos 2024 tarihli fiyat listesiyle birlikte yeni Ford Transit Courier modellerini oldukça rekabetçi fiyatlarla satışa sundu. Fiyat listesi, Ford Türkiye’nin resmi internet sitesinde yayınlandı ve dileyen herkesin erişimine açık durumda. Ford’un sunduğu bu cazip fiyatlar, araç sahibi olmak isteyen bireyler ve ticari işletmeler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

PEŞİN FİYATLA ALMAK İSTEMEYENLERE ÖZEL KREDİ KAMPANYALARI

Ford, peşin ödeme yapmayacak olan müşterileri için de özel kredi kampanyaları sunuyor. Açıklanan kampanyaya göre, bireysel müşteriler 300.000 TL kredi kullanarak 12 ay vadeli %0 faiz oranından yararlanabiliyor. Tüzel müşteriler için ise 800.000 TL kredi imkanı, 12 ay vadeli %2,99 faiz oranıyla sunuluyor. Bu kampanyalar, Ford yetkili satıcılarında geçerli olup, ticari araç sahibi olmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor.

ford-transit-courier-6.jpg

YENİ FORD TRANSİT COURİER FİYAT LİSTESİ (AĞUSTOS 2024)

Ford’un açıkladığı resmi fiyat listesi şu şekilde:

Van, 1.0L EcoBoost 100PS, 6 İleri Manuel, Benzin Trend: 803.800 TL

Van, 1.0L EcoBoost 125PS, 7 İleri Otomatik, Benzin Deluxe: 933.500 TL

Van, 1.5L EcoBlue 100PS, 6 İleri Manuel, Dizel Trend: 899.300 TL

Van, 1.5L EcoBlue 100PS, 6 İleri Manuel, Dizel Deluxe: 982.400 TL

ford-transit-courier-5.jpg

Bu fiyatlar, Ford’un ticari araç pazarındaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. Transit Courier’in sunduğu bu rekabetçi fiyatlar, ticari araç sahibi olmayı planlayanlar için büyük bir fırsat sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN