Evlilik, ev alma ve acil durumlarda kredi derdine son! Oraya başvurun paranız anında hesabınıza yatsın

Evlilik, ev alma ve acil durumlarda kredi derdine son! Oraya başvurun paranız anında hesabınıza yatsın

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz yediden yetmişe herkesi etkilemiş durumda. Özellikle evlenme derdinde olan gençler hazır para ararken çoğu kişi kredi aramaya başladı. Bu tarz işlemlerden sıkıldıysanız ve anında nakit para elde etmek istiyorsanız bu haber tam sizin için. Evlilik, ev alma ve acil durumlarda kredi derdine son! Oraya başvurun paranız anında hesabınıza yatsın. Beş dakika içerisinde nakit paraya ulaşın. İşte detaylar haberimizde...

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıları için müjdeli haber! 1 Temmuz 2024'ten itibaren, birikimlerinizin yüzde 50'sine kadar olan kısmını çekebileceksiniz. Evlilik hazırlığı mı yapıyorsunuz? Hayallerinizdeki eve kavuşmak mı istiyorsunuz? Ya da beklenmedik bir doğal afet mi yaşadınız? Artık BES birikimleriniz hayatınızın dönüm noktalarında yanınızda!

KISMİ ÖDEME İLE MADDİ SIKINTILARINIZI AŞIN

Yeni düzenlemeyle birlikte, BES'ten kısmi ödeme almak artık çok kolay! Evlilik, konut alımı, eğitim veya doğal afet gibi durumlarda, birikimlerinizin yarısını kullanarak nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Üstelik, sistemden çıkmanıza gerek kalmadan!

yeni-proje-2024-06-23t121921-417.jpg

BAŞVURU KOŞULLARI VE SÜREÇLER

Kısmi ödeme için başvuru yapmak oldukça basit. 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren, BES şirketinizin internet sitesinden "Kısmen Ödeme Talep Formu ve Taahhütname" doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Gereken belgeleri eksiksiz olarak sunduğunuzda, başvurunuz hızlı bir şekilde değerlendirilecek ve ödemeniz yapılacaktır.

yeni-proje-2024-06-23t121938-708.jpg

Unutmayın: Kısmi ödeme hakkınızı kullanmak için en az 5 yıldır BES katılımcısı olmanız ve belirtilen özel durumlardan birini yaşıyor olmanız gerekiyor.

BES'TEN YARARLANIN, GELECEĞİNİZİ GÜVENCE ALTINA ALIN!

Yeni düzenlemeyle birlikte, BES artık sadece emeklilik döneminiz için değil, hayatınızın her aşamasında size destek olacak bir sistem haline geliyor. Birikimlerinizi değerlendirerek hem geleceğinizi güvence altına alın, hem de acil ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayın.

Detaylı bilgi için BES şirketinizle iletişime geçmeyi unutmayın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN