Et fiyatlarında akıl almaz rant! 3'e alıp bakın kaça satıyorlar: Gazeteci Murat Muratoğlu ortaya çıkardı

Et fiyatlarında akıl almaz rant! 3'e alıp bakın kaça satıyorlar: Gazeteci Murat Muratoğlu ortaya çıkardı

Son dönemde gıda enflasyonu hızla artmakta. Bu süreçte en çok fiyatı artan ürün ise et oldu. Vatandaşlar evine et götüremezken fiyatlardaki okkalı artış herkesin gündeminde. Son olarak ortaya atılan iddia herkesi şaşkına çevirdi. Et fiyatlarında akıl almaz rant! 3'e alıp bakın kaça satıyorlar... Gazeteci Murat Muratoğlu ortaya çıkardı. Bu kadarı da pes artık!

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte et fiyatları merak konusu olmaya devam ediyor. Son olarak gelen zam fiyatları uçururken vatandaşlar fiyatların neden bu kadar arttığını sorgulamaya devam ediyor. Peki et fiyatları neden bu kadar zamlanıyor? Gelen son dakika bilgisi herkesi şoke etti. Et fiyatlarında akıl almaz rant! 3'e alıp bakın kaça satıyorlar. İşte detaylar haberimizde...

ET FİYATLARINDA AKIL ALMAZ OYUN! ÜNLÜ GAZETECİ ORTAYA ÇIKARDI

Milyonlarca vatandaş ucuz et alabilmek için fiyatların düşmesini bekliyor. Peki et fiyatları neden bu kadar yüksek? Gazeteci Murat Muratoğlu yaptığı son açıklama ise herkesi şoke etti. Et fiyatlarında akıl almaz rant. Muratoğlu yaptığı açıklamada, "3 dolara et ithal edip 500 liraya satıyoruz. Acayip bir rant var. Büyük bir hırsızlık dönüyor bu işte." yorumunda bulundu.

yeni-proje-2024-04-07t131300-274.jpg

2024 GÜNCEL ET FİYATLARI

Kuzu Eti Fiyatları:

Kuzu eti fiyatları çeşitlerine ve bölgelere göre değişiklik göstermektedir. Ortalama olarak, kuzu but kemiksiz 500 TL/kg civarında satılmaktadır. Diğer kuzu eti çeşitleri arasında kuzu eti karkas fiyatı 400 TL/kg, kuzu eti kol fiyatı 490 TL/kg, kuzu sote fiyatı 650 TL/kg gibi değişkenlik göstermektedir.

Dana Eti Fiyatları:

Dana eti fiyatları da çeşidine göre değişmektedir. Örneğin, dana kıyma fiyatı 435,20 TL/kg iken, daha premium olan dana bonfile fiyatı 682,80 TL/kg olarak belirlenmiştir. Ortalama olarak, dana eti fiyatları 400 TL ila 700 TL arasında değişmektedir.

yeni-proje-2024-04-07t131312-337.jpg

Tavuk Eti Fiyatları:

Tavuk eti fiyatları genellikle daha ekonomik seçenekler sunmaktadır. 2024 yılında tavuk eti fiyatları şu şekildedir: tavuk eti 82,60 TL/kg, tavuk kanat 120,80 TL/kg, tavuk but 74,80 TL/kg, tavuk göğsü 107,50 TL/kg gibi fiyatlarla satılmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN