Eski arabanızı elektrikliye dönüştürün! Türk firmadan devrim yaratan icat: Otomotivde yeni dönem başladı

Eski arabanızı elektrikliye dönüştürün! Türk firmadan devrim yaratan icat: Otomotivde yeni dönem başladı

Elektrikli otomotiv sektöründeki gelişmeler hız kesmeden devam ederken o Türk firmadan devrim yaratan bir icat geldi. Otomotivde resmen yeni dönem başlıyor. Eski arabanızı elektrikliye dönüştürme fırsatı. İşte detaylar…

Son yıllarda gelişen teknoloji otomotiv sektöründe de etkisini gösterdi ve arabalarda bir dönüşüme yol açtı. Elektrikli arabaların hayatımıza girmesiyle beraber yenilikler ve dönüşümler de hız kazandı. Hem daha çevreci olduğu düşünülen hem daha modern sürüş teknikleri sunan elektrikli otomobiller dünyanın her yerine yayılmaya devam ederken Türk firmadan devrim yaratan icat geldi.

yeni-proje-18-001.jpg

DEFENDER’İ ELEKTRİKLİYE ÇEVİRDİ

Türkiye'de elektrikli araç teknolojisi alanında 15 yıldır faaliyet gösteren BEDEO, eski otomobilleri elektrikliye dönüştüren yenilikçi bir çözüm geliştirdi. Firmanın "Reborn Electric" adını verdiği bu dönüşüm kiti, elektrikli araç pazarında çığır açacak bir yenilik olarak öne çıkıyor. BEDEO, bu kitin tanıtımını yapmak için bir Land Rover Defender modelini başarıyla elektrikli bir araca dönüştürdüğünü duyurdu.

Dönüştürülen Defender, 75 kWh'lık bir batarya paketiyle donatılmış ve bu sayede 247 kilometre menzile ulaşabiliyor. Araç, BEDEO'nun 2021 yılında bünyesine kattığı Protean firmasının geliştirdiği, yenilikçi teker içi hub motor teknolojisini kullanıyor. Bu motorlar, eski dizel motorun yerine monte edilerek, aracın orijinal ağırlığını koruyarak, batarya ve motor dahil olmak üzere gerekli tüm elektronik aksamın entegrasyonunu sağlıyor.

yeni-proje-17-001.jpg

ESKİ ARAÇLAR YENİDEN HAYATA DÖNDÜRÜLECEK

BEDEO'nun bu dönüşüm kiti, otomobil severlerin eski model araçlarını çevreci ve teknolojik birer elektrikli araca dönüştürmelerine olanak tanıyor. Eski otomobilleri yeniden hayata döndürmek isteyenler için sürdürülebilir ve ekonomik bir çözüm sunan bu teknoloji, araçların ömrünü uzatırken, çevre dostu bir alternatif oluşturuyor.

yeni-proje-19.jpg

BEDEO, bu projeyi Türkiye'de ve global pazarda eski araçların elektrikliye dönüşümü konusunda bir öncü olarak konumlandırıyor. Şirket, otomotiv sektöründeki yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çekerken, bu teknolojinin daha geniş bir kullanım alanına yayılması bekleniyor. Elektrikli araç pazarının gelişimine önemli bir katkı sağlayacak olan Reborn Electric kitinin, otomobil sahiplerine eski modellerini modernize etme ve çevre dostu bir seçeneğe dönüştürme fırsatı sunması, sektörde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

yeni-proje-20.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN