Elinizde avucunuzda ne varsa Bitcoin'e yatırın! Müthiş gelişmeyi Bloomberg duyurdu

Elinizde avucunuzda ne varsa Bitcoin'e yatırın! Müthiş gelişmeyi Bloomberg duyurdu

Bitcoin piyasasında yatırımcının yüzünü güldüren gelişme yaşandı. Elinizde avucunuzda ne varsa Bitcoin'e yatırın. Bloomberg'in açıklamasında müthiş gelişme paylaşıldı. İşte Bitcoin açıklaması...

BURAK ÖZTOPRAK

Bloomberg'in ünlü analisti ve kripto para uzmanından müthiş haber geldi. Tahminlerini güncelleyen uzmanlar, yatırımcıların gündemini değiştirdi. Elinde avucunda nakiti olanlar bu haberin ardından Bitcoin'e yatıracak. İşte tüm detaylar...

EFT ONAYI İÇİN YENİ TAHMİNLER

Bitcoin piyasasındaki dalgalanmaların ardından beklenen haber geldi. Blooberg'in analisti ve kripto para uzmanı tarafından müthiş haber duyuruldu. Çok önemli gelişmeyi sosyal medya üzerinden duyurarak müjde verildi. Bloomberg Analisti Eric Balchunas, kripto para uzmanı James Seyffart'ı etiketleyerek, spot Ether EFT onayı için tahminlerini güncelledi.

071b6e1a-81f6-4828-819f-d8aad884c3c3.jpg

KARAR BU HAFTA VERİLECEK

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Bloomberg Analisti Eric Balchunas, kripto para uzmanı James Seyffart ile spot Ether EFT onayı tahminlerini yüzde 25'ten yüzde 75'e yükseltti. Öğle saatlerinden sonra SEC'in bu konu üzerinde 180 puan alacağına dair dedikodulardan bahseden Balchunas, bir zamanlar herkes gibi kendilerinin de reddedileceğini öngördüklerini söyledi.

EFT Strore danışmalık firmasının başkanı Nate Geracı, kısa süre önce yaptığı paylaşımda, kararın bu hafta verileceğini söyledi. Son karar olduğunu belirterek, EFT'lerin başlatılması için SEC'in hem 19b-4'leri hem de S-1'leri (Borsa kural değişiklikleri ve kayıt bildirimleri) onaylaması gerektiği ifade dildi.

63006f2f-25f3-42ab-8a55-29e50cde4a25.jpg

YÜZDE 10 ORANINDA ARTIŞ GÖRÜLDÜ

Bloomberg uzmanlarının açıklamasının ardından, ünlü ekonomist Barış Soydan'dan konu değerlendirmesi geldi. Kripto para için kritik bir gelişme yaşandığını paylaşan Soydan, Amerika'da Bitcoin EFT'lerinin onaylanacağını doğru tahmin eden Bloomberg'in EFT analistlerinin ve kripto uzmanlarının Ethereum EFT'lerinin de yüzde 75'lik bir ihtimalle haftaya onaylanacağı tahmininde bulundu. Kritik açıklama sonrasında Ethereum yüzde 10 oranında yükseliş gösterdiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN