Elektrikli aracı olup bu akşam yola çıkacaklara kötü haber! Maalesef aracınızı şarj edemeyeceksiniz

Elektrikli aracı olup bu akşam yola çıkacaklara kötü haber! Maalesef aracınızı şarj edemeyeceksiniz

Elektrikli araç sahipleri yola çıkarken dikkat etsin. Bu akşam itibariyle yola çıkacaklara uzmanlardan uyarı geldi. Araçlarınızı şarj ettirmek için, şarj istasyonu bulamayabilirsiniz. İşte sebebi...

BURAK ÖZTOPRAK

Ülkemizde giderek genişleyen elektrikli otomobil pazarına dair uyarılar yapıldı. Bu akşamdan itibaren yola çıkacaklar için şarj istasyonu uyarısı yapıldı. Yola çıktığınızda şarj istasyonu bulamayabilirsiniz.

ŞARJ İSTASYONU BULAMAYABİLİRSİNZ

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, memlekete ya da tatile gidecekler yol hazırlıklarına başladı. Hafta sonuna girilmesiyle milyonlarca vatandaş akşam saatlerinden itibaren yollara düştü. Trafikte yoğunluk oluşması beklenirken, elektrikli otomobil sahiplerine de uyarı geldi. Bu akşamdan itibaren yola çıkacak elektrikli otomobil sahipleri şarj detayına dikkat etsin. Yolculuk esnasında şarj istasyonu bulamayabilirsiniz.

340d4121-beee-4128-9802-b8474332d304.jpg

YOLDA BULURUZ DİYE ÇIKMAYIN

Bayram vesilesiyle memleketine ve tatile giden milyonlarca vatanda, Ramazan Bayramı tatilinin tadını çıkartacak. Ülkemizde artan elektrikli otomobil kullanımıyla beraber, şarj sorunları da beraberinde geliyor.

Sosyal medya üzerinden uyarıda bulunan Hakan Doğu, Mad Max filmini anımsatan bir paylaşım yaptı. Türkiye'de bayram yolculuğu başladığını belirterek, riske gerek olmadığını duyurdu. Elektrikli araç sahiplerine seslenen Doğu, şarj istasyon rezervasyonlarına dikkat çekti. Rezervasyonların full dolduğunu belirterek, "sakın yolda buluruz diye çıkmayın derim." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN