Dolarda rekor sonrası düşüş başladı! Yatırım sahipleri takip ediyor...13 Eylül Cuma güncel döviz kurları

Dolarda rekor sonrası düşüş başladı! Yatırım sahipleri takip ediyor...13 Eylül Cuma güncel döviz kurları

Döviz piyasasındaki gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla takip edilirken, dolarda rekor sonrası düşüş başladı. Peki, bugün güncel fiyatlar ne oldu? İşte 13 Eylül Cuma güncel döviz kurları…

Dolar, Euro ve Sterlin fiyatları 13 Eylül 2024 itibarıyla güncel değerleriyle piyasada işlem görmektedir. Son dönemde dalgalı bir seyir izleyen döviz kurları, yatırımcıların ve vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. İşte güncel döviz kurları:

DOLAR KURU NE KADAR?

Dolar/TL kuru, Temmuz ayından itibaren başlayan yükseliş trendinin ardından Ağustos ayında kritik 34 lira bandını aşarak 34.50 TL ile rekor kırmıştı. Ancak sonrasında yaşanan ekonomik gelişmelerle birlikte dolar kuru 34 lira bandında konumlanmıştı. Bugün sabah saatlerinde, Dolar alış 33,95 TL, satış ise 33,97 TL'den işlem görüyor. Doların gün içindeki performansı, piyasa tepkilerine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

EURO KURU NE KADAR?

Euro/TL kuru, serbest piyasada alış 37,61 TL, satış ise 37,71 TL'den fiyatlanıyor. Euro’nun son dönemdeki değer kazancı, yatırımcılar ve döviz piyasası takipçileri tarafından dikkatle izleniyor. Euro'nun değerindeki değişiklikler, Avrupa ekonomik verileri ve uluslararası gelişmelere bağlı olarak dalgalanabilir.

13-eylul-2024-doviz-kurlari-1.jpg

STERLİN KURU NE KADAR?

Sterlin/TL kuru, sabah saatlerinde alış 44,58 TL, satış ise 44,87 TL olarak belirlenmiş durumda. İngiliz Sterlini'nin piyasa değeri, global ekonomik olaylar ve Britanya'nın iç ekonomik durumuyla doğrudan ilişkilidir.

13 Eylül 2024 itibarıyla döviz kurları şu şekildedir:

  • Dolar: Alış 33,95 TL, Satış 33,97 TL
  • Euro: Alış 37,61 TL, Satış 37,71 TL
  • Sterlin: Alış 44,58 TL, Satış 44,87 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN