Dolarda rakamlar değişti! Düşüşlerin atağa hazırlanıyor: 4 Eylül Çarşamba 2024 güncel döviz kurları

Dolarda rakamlar değişti! Düşüşlerin atağa hazırlanıyor: 4 Eylül Çarşamba 2024 güncel döviz kurları

Güncel kur fiyatları gerek yatırımcılar gerek ekonomistler tarafından yakından takip edilirken, bugün dolarda rakamlar değişti. Peki, şuan son durum ne? İşte 4 Eylül Çarşamba 2024 güncel döviz kurları…

Son dönemde dalgalı bir seyir izleyen dolar kuru, tarihi seviyelere yaklaşmasının ardından geçen hafta ivmesini kaybetmişti. Cuma günü 101,7 seviyesini test eden dolar endeksi, dünkü işlem gününde 34 liranın altına inmişti. Ancak gün içinde bu kaybı telafi eden dolar, 34 lira seviyesinin hemen üzerinde işlem görmeye devam etti. Dolar, 4 Eylül Çarşamba günü itibariyle 34 lira seviyesinde yatay seyrini sürdürüyor. Ancak dolar kurunun geleceği hakkında belirsizlikler devam ediyor.

DOLARDA YIL SONU TAHMİNİ: GOLDMAN SACHS'IN REVİZE EDİLMİŞ BEKLENTİLERİ

Goldman Sachs, enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından dolar fiyatı üzerine tahminlerde bulundu. Banka analistleri, daha önce dolar kurunun 3 ay sonrasında 33 TL, 6 ay sonrasında 35 TL ve 12 ay sonrasında 39 TL seviyelerine yükseleceğini öngörmüştü. Ancak, bu tahminler güncellenmiş ve yeni tahminler şu şekilde revize edilmiştir: 36 TL, 39 TL ve 44 TL. Bu güncellenmiş tahminler, dolar kuru hakkında daha yüksek beklentileri işaret ediyor.

4-eylul-2024-guncel-doviz-kurlari-1.jpg

4 EYLÜL 2024 GÜNCEL DÖVİZ KURLARI

Para piyasalarında son durum şöyle:

  • Dolar: 34.02 TL
  • Euro: 37.64 TL
  • Sterlin: 44.62 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN