Damacana fiyatları benzinle yarışıyor! Arıtmalara talepler patladı: Su arıtma cihazı alırken mutlaka bunlara bakın

Damacana fiyatları benzinle yarışıyor! Arıtmalara talepler patladı: Su arıtma cihazı alırken mutlaka bunlara bakın

Damacana fiyatlarına gelen son zamlar tüketiciyi arıtma cihazlarına yöneltti. Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında beli büyüklen vatandaşa arıtma uyarısı geldi. Arıtma cihazı alırken bu noktalara dikkat edin. İşte dikkat edilmesi gereken detaylar...

Fiyatı benzinle yarışan damacana fiyatları son dönemlerde uçtu. Su fiyatlarına gelen zam sonrası pahalanırken vatandaş soluğu arıtma cihazlarıyla aldı. Fakat yüksek talep sonucunda arıtma cihazlarına da zam geldi. İşte tüm detaylar...

DAMACANAYA GÖRE DAHA UYGUN

Musluk suyunu tercih etmeyen vatandaşlar damacana yerine artık arıtma cihazlarını tercih ediyor. Su tarifelerindeki fiyat artışı damacana fiyatlarına yansıyınca çareyi arıtma cihazında bulan vatandaş yoğun talep oluşturdu.

Arıtma cihazlarındaki yoğun talebin ardından 2023 yılına göre yüzde 50 değerinde bir artış görüldü. Zamlara rağmen damacana fiyatlarına göre daha uygun olan su arıtma cihazı tüketicilerin gözdesi haline geldi. Arıtma cihazının 8 aydaki ortalama maliyeti 850 TL'yi bulurken, damacana fiyatları çok daha üstüne çıkabiliyor.

evlerinizde-kaliteli-ve-guvenli-su-kullanimi-icin-su-aritma-cihazlari-3.jpg

ARITMA CİHAZI ALIRKEN BUNLARA DİKKAT EDİN

Su arıtma cihazı almadan önce dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor. Arıtma cihazının özellikle filtre kısmına dikkat etmelisiniz. Suyu temizleme esnasında arıtma suda yer alan mineral takviyeleri ve pH dengesinin nasıl sağladığını bilmek gerekir. İçerisindeki filtrenin karbon hacmini ve diğer teknik detaylar ürünün sağlıklı suyu ulaştırmasında büyük bir rol üstlenir.

Teknik detaylara göre doğru ürünü seçen vatandaş içtiği sudan da memnun olacaktır. Filtreleri düzgün olan, mineral takviyesi dikkatli ve sağlıklı, bakımları zamanında yapılan, düzenli bir su arıtma cihazı evlere sağlıklı suyu taşıma görevini üstlenecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN