Burası kuyumcu değil peynirci dükkanı! Kırık peynir fiyatı bile uçtu: Fiyatları gören şok oluyor

Burası kuyumcu değil peynirci dükkanı! Kırık peynir fiyatı bile uçtu: Fiyatları gören şok oluyor

Peynir fiyatlarını gören, altın aldığını sanacak. Bu dükkan kuyumcu değil peynirci dükkanı. Fiyatları gören müşteriler şaşkınlığını gizleyemiyor. Peki, peynir fiyatları ne kadar? İşte peynir fiyatları...

Yıllar boyunca Milletvekilliği ve parti içerisinde genel sekreterlik gibi pozisyonlarda bulunan Gürsel Tekin, peynir dükkanı gezdi. Peynirci dükkanını ziyaret eden Tekin, fiyatları göstererek ülke gündeminde yerini aldı. Dükkana girenler kuyumcu dükkanı sanırken, aslında peynir alıyor. İşte fiyatlar...

FAHİŞ FİYATLAR GÖZLER ÖNÜNDE

Enflasyon üç yıldır ülkemizdeki etkisini artırmaya devam ederken, fiyat artışları 7'den 70'e tüm ürünlere yansıdı. Hayat pahalılığındaki hızlı artışla birlikte, gıda ürünlerinde neredeyse günlük etiket değişimleri yapılıyor. Fahiş bir şekilde artan fiyatlar karşısında bu peynir dükkanı dikkat çekti. CHP'de uzun yıllar boyunca siyaset yapan ve bazı pozisyonlarda bulunan Gürsel Tekin, konu hakkında açıklamalarda bulunarak peynir dükkanını ziyaret etti.

ekran-goruntusu-2024-08-29-152103.webp

PEYNİR DÜKKANINI KUYUMCU SANDI

Peynir dükkanına giriş yapan Gürsel Tekin ilk girdiğinde dükkanı bir kuyumcu dükkanı sandı. Kuyumcu dükkanı benzetmesinde bulunarak bir poşet içerisine kırık peynir koyarak fiyat sordu. Kırık peynirin kilo fiyatı 180 TL olarak belirtildi. Tekin'in açıklamalarına göre, bir zamanlar ihtiyaç sahiplerine ücretsiz verilen bu peynirin kilosu artık 180 TL'ye satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN