Bu modelde kredi faizi yok! TOGG'dan bayilere koşturan eylül fırsatı: Aylık ödeme tutarları açıklandı

Bu modelde kredi faizi yok! TOGG'dan bayilere koşturan eylül fırsatı: Aylık ödeme tutarları açıklandı

Bu modelde kredi faizi yok! Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'dan, bayilere koşturacak eylül fırsatı! Aylık ödeme tutarları açıklandı...

Türkiye’nin küresel teknoloji markası Togg, Eylül 2024 için sunduğu özel kampanyasıyla otomobil tutkunlarının ilgisini çekiyor. Togg, bu kampanya kapsamında T10X model araçlarını cazip fiyat ve ödeme seçenekleriyle kullanıcılarına sunuyor.

TOGG T10X İÇİN FAİZSİZ KREDİ İMKANI

togg.webp

Kampanya çerçevesinde Togg, T10X modeli için iki farklı kredi seçeneği sunuyor. 700 bin TL tutarındaki krediye 12 ay boyunca faizsiz olarak sahip olma imkanı tanırken, alternatif olarak yüzde 2,99 faiz oranıyla 30 ay vadeli ve aylık 35 bin 607 TL geri ödeme seçeneği sunuluyor. Bu sayede kullanıcılar, uygun şartlarda T10X sahibi olabiliyor.

TOGG T10X MODELLERİNDE GSR II UYUMLU TEKNOLOJİ

Satın Alamayanlara Fırsat: Togg T10X Sipariş Süreci Başladı! - Tamindir

1 Eylül 2024 itibarıyla satışa sunulan Togg T10X modelleri, GSR II regülasyonlarına tam uyumlu olarak geliştirilmiş durumda. Bu yeni modellerde, akıllı şerit takip sistemi, şerit ihlal uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve acil frenleme sistemi gibi gelişmiş sürüş destek sistemleri (ADAS) standart olarak sunuluyor.

EK ÖZELLİKLER VE YOĞUN TRAFİK PİLOTU

Togg, T10X Teslimatlarında Yeni Rekor Kırdı: Aralık Ayında 6.008 Araç Yollarda - Bolu Gündem

Togg’un sunduğu ek özellikler, GSR II regülasyonlarının ötesine geçiyor. Yoğun Trafik Pilotu, Adaptif Hız Sabitleyici ve Adaptif Sürücü Asistanı gibi fonksiyonlar, Trumore uygulaması üzerinden satın alınarak aktif hale getirilebiliyor. Bu özellikler, Eylül 2024 öncesinde araç teslim alan kullanıcılar için ücretsiz olarak sunuluyor.

YOĞUN TRAFİK PİLOTU VE ADAPTİF SÜRÜCÜ ASİSTANI

Yoğun Trafik Pilotu, 15 km/s’ye kadar olan hızlarda aracın hızını trafikteki akışa göre otomatik olarak ayarlıyor ve gerektiğinde sürücünün komutuyla takibi sürdürüyor. Adaptif Sürücü Asistanı ise şerit çizgilerinin okunamadığı durumlarda öndeki aracı 60 km/s hıza kadar takip edebiliyor ve sürüş alışkanlıklarını öğrenerek kendini optimize ediyor.

Togg T10X'in sahipleri çekilişle belli oldu - Ekonomi Haberleri

Togg, Mayıs 2023’ten itibaren T10X modelinin teslimatlarına başlarken, araçlara ileri sürüş destek sistemlerinin entegrasyonu için kapsamlı mühendislik çalışmaları gerçekleştirdi. GSR II regülasyonlarına tam uyum sağlamak amacıyla yapılan bu geliştirmeler, Eylül 2024 öncesinde yola çıkan araçlarda da aktif hale getirilecek. Detaylar ve uygulanacak takvim hakkında bilgi, önümüzdeki günlerde kullanıcılarla paylaşılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN