Bu araba Türkiye'de yok satacak! Fiyatıyla rakiplerine fark atacak: Hyundai'nin yeni modeli tanıtıldı

Bu araba Türkiye'de yok satacak! Fiyatıyla rakiplerine fark atacak: Hyundai'nin yeni modeli tanıtıldı

Hyundai elektrikli otomotiv piyasasında büyük ses getirecek yeni modelini tanıttı. Uygun fiyatı, güçlü batarya ve uzun menzil özellikleriyle dikkat çeken bu yeni model rakiplerine epey bir fark atacak. İşte, Hyundai’nin yeni modeli…

ESMAGÜL KOÇAK

Hyundai, otomotiv dünyasında büyük bir ses getirecek yeni elektrikli modeli Inster'i tanıttı. Türkiye'de 1 milyon liranın altında bir fiyatla satışa sunulması beklenen bu araç, segmentindeki birçok aracı geride bırakacak.

FİYAT VE PERFORMANS

Hyundai Inster, sadece 25.000 avro başlangıç fiyatıyla dikkat çekiyor. Bu fiyat, Türkiye'de 1 milyon liranın altında bir satış fiyatına işaret ediyor. Elektrikli otomobil pazarında büyük bir ilgi uyandırması beklenen Inster, bu fiyat aralığında sunduğu özelliklerle rakiplerine meydan okuyor.

yeni-proje-20.jpg

GÜÇLÜ BATARYA VE UZUN MENZİL

Inster, iki farklı batarya seçeneği ile geliyor: 42 kWh ve 49 kWh NMC batarya. Bu bataryalar, sırasıyla 300 km ve 355 km'yi aşan menzil sunuyor. 97 beygir gücündeki motoru ve 147 Nm torku ile şehir içi ve uzun yol performansında iddialı.

HIZLI ŞARJ VE PRATİK KULLANIM

Hyundai Inster, 11 kW AC şarj desteği sayesinde 30 dakikada %10'dan %80'e şarj olabiliyor. Bu özellik, günlük kullanımda büyük bir kolaylık sağlıyor. Isı pompası ve V2L (Vehicle-to-Load) gibi opsiyonel özellikler, araç kullanıcılarına ekstra konfor sunuyor.

yeni-proje-18.jpg

KOMPAKT VE MODERN TASARIM

3,8 metre uzunluğunda ve 2.580 mm dingil açıklığına sahip olan Inster, kompakt tasarımı ile şehir içi kullanım için ideal. İç kısımda bulunan iki adet 10,25 inçlik ekran, dijital anahtar özelliği ve NFC desteği ile sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

yeni-proje-19.jpg

GLOBAL PAZARDA SATIŞ

Bu yaz Güney Kore'de satışa çıkacak olan Inster, ardından Avrupa, Orta Doğu ve Asya pazarlarına sunulacak. Hyundai'nin elektrikli araç segmentine iddialı bir giriş yapmasını sağlayacak olan Inster, Türkiye'de de yoğun bir talep görecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN