Binlercesi talip olacak, biri alacak! KDV yok, emlak vergisi yok! Milli Emlak o arsaları duyurdu

Binlercesi talip olacak, biri alacak! KDV yok, emlak vergisi yok! Milli Emlak o arsaları duyurdu

Binlerce vatandaş talip olacak ama biri alacak! KDV, yok, emlak vergisi yok! Milli Emlak, o arsaları duyurdu! İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, Türkiye genelinde vatandaşlara cazip fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı sunmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak, çeşitli bölgelerde düzenlediği arsa satışlarıyla yatırımcılara yeni fırsatlar yaratıyor.

KÜTAHYA’DA UYGUN FİYATLI ARSA SATIŞI

Ankara ve Kocaeli'nde yaşayanlar dikkat! Arsa satışları başladı! İşte arsa fiyat ve satış detayları…

Milli Emlak tarafından Kütahya’da satışa sunulan arsanın başlangıç fiyatı 3.700 TL olarak belirlendi. Bu arsa için ödenecek teminat bedeli ise 1.500 TL olarak duyuruldu. İlgilenen vatandaşlar, 20 Ağustos saat 10.30’da yapılacak ihaleye katılarak bu fırsatı değerlendirme şansı bulacaklar.

Arsa satın alacak yatırımcılar için önemli bir avantaj da sağlanıyor. Milli Emlak, arsa alıcılarına 5 yıl boyunca emlak vergisi ve KDV’den muafiyet hakkı tanıyor. Bu durum, yatırımcılar için maliyet avantajı sunarak, arsa yatırımını cazip hale getiriyor.

Milli Emlak’ın arsa satışlarına dair detaylı bilgi almak ve güncel ilanları takip etmek isteyenler, Milli Emlak’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN