Binance para borsası kullananlara kötü haber! Yarından itibaren o destek kaldırılıyor, nedeni belli oldu

Binance para borsası kullananlara kötü haber! Yarından itibaren o destek kaldırılıyor, nedeni belli oldu

Binance kripto para borsasını kullananlara kötü haber! Yarından itibaren artık o destek kaldırılıyor! Sebebi belli oldu...

Kripto para borsası Binance, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Türk kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir kararı duyurdu. Yapılan açıklamada, Türkçe dil desteğinin kaldırılacağı ve kullanıcıların bundan böyle platforma İngilizce ve diğer desteklenen dillerde erişim sağlayabilecekleri belirtildi.

DİL DESTEĞİ NE ZAMAN SONLANACAK?

Bitcoin Borsası Binance, Geçtimiz Ay Hacklenen Kripto Borsasıyla İlgili İddiaları Reddetti! İşte Detaylar - Bitcoin Sistemi

Bu değişiklik, 27 Eylül 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek. Binance, bu kararın Türkiye'deki yeni düzenleyici gereksinimlere uyum sağlama amacıyla alındığını vurguladı. Türkçe müşteri desteği ise aynı şekilde devam edecek ve kullanıcıların herhangi bir sorun yaşaması durumunda müşteri hizmetlerinden destek alabilecekleri belirtildi.

Binance, dil desteği değişikliği ile ilgili sürecin kullanıcı güvenliğini olumsuz etkilemeyeceğini ve fonların güvende olduğunu tekrar hatırlattı. Ayrıca, diğer tüm hizmetlerin kesintisiz şekilde devam edeceğini vurgulayan şirket, kullanıcılarına güven vermeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN