Araç sahipleri dikkat! Akaryakıtta çifte zam yolda

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıtta çifte zam yolda

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişiyor. Benzin ve motorinin litre fiyatına 21 Haziran Cuma gününden itibaren 1 lira 30 kuruş zam bekleniyor.

Akaryakıt fiyatları vatandaşlar tarafından sürekli takip edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda benzine zam yapılıp yapılmayacağı, motorin fiyatlarında bir değişiklik olup olmadığı büyük bir merak konusu haline geldi.

AKARYAKITTA ÇİFTE ZAM

NTV'de yer alan habere göre; benzin ve motorinin litre fiyatına 21 Haziran Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 30 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Motorin grubunda son olarak 13 Haziran'da 1 lira 34 kuruş zam gelmişti.

19 HAZİRAN 2024 AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL ANADOLU YAKASI

Benzin: 40.17 TL
Motorin: 40.60 TL
LPG: 20.83 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI

Benzin: 40.30 TL
Motorin: 40.67 TL
LPG: 20.90 TL

ANKARA

Benzin: 41.28 TL
Motorin: 41.68 TL
LPG: 20.95 TL

İZMİR

Benzin: 41.53 TL
Motorin: 42.06 TL
LPG: 21.02 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NEDEN DEĞİŞİYOR?

Akaryakıt fiyatları, uluslararası petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, döviz kurlarındaki değişiklikler ve vergiler gibi birçok faktörden etkileniyor. Bu nedenle benzin ve motorin fiyatları sık sık değişiklik gösterebiliyor. Gelecek zam ise uluslararası petrol fiyatlarındaki artış ve döviz kurundaki dalgalanmaların bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL TAKİP EDİLİR?

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler genellikle Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve ilgili bakanlıklar tarafından duyuruluyor. Vatandaşlar, bu duyuruları ve güncel fiyatları takip ederek, akaryakıt maliyetlerini kontrol altında tutabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN