Bankadan önemli uyarı: FAST işlemlerinde aksaklık olabilir

Bankadan önemli uyarı: FAST işlemlerinde aksaklık olabilir

İş Bankası, 9 Haziran Pazar günü FAST işlemlerinin gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu. Detaylar İşCep'te.

İş Bankası, 9 Haziran 2024 Pazar günü FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) işlemlerinin gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu.

Banka, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından sunulan FAST sistemiyle ilgili bir kesinti bildirimi yaptı. Yapılan açıklamada, 9 Haziran 2024 Pazar günü saat 05.00 ile 08.00 arasında FAST işlemlerinin gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.

Banka, bu kesintinin FAST Sistemi'nde yapılacak bakım çalışması nedeniyle olduğunu vurguladı. İş Bankası, müşterilerini bu kesinti hakkında bilgilendirmek için İşCep mobil uygulamasını kullandı.

Müşterilerin, belirtilen saatler arasında FAST işlemleri yapamayacakları konusunda uyarıldığı duyuru, banka hizmetlerinin sürekliliği açısından önemli bir bildirim olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN