Baklavaya büyük indirim geldi! Fiyatı gören tepsi tepsi alıyor, ünlü firma fiyatlarını düşürdü

Baklavaya büyük indirim geldi! Fiyatı gören tepsi tepsi alıyor, ünlü firma fiyatlarını düşürdü

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala binlerce vatandaş baklava arayışına geçti. Burada ise baklavaya yapılan büyük indirim görenleri şaşkına çevirdi. Son zamanlarda sık sık zam haberleri gündeme gelirken bu sefer indirim haberi gündem oldu. Ünlü firma fiyatları düşürünce kapılarda kuyruk oluştu. İşte detaylar…

Bayramların vazgeçilmez tatlısı olan baklava, geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda ciddi bir zamla gündeme gelmişti. Öyle ki baklavanın kilo fiyatını görenlerin adeta dudağı uçukluyordu. Hal böyle olunca Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar baklava fiyatlarına bakmaya korkar oldu. Lakin o ünlü firmanın yaptığı indirim görenleri şaşkına çevirdi.

y.jpg

ÜNLÜ BAKLAVACIDAN DEV İNDİRİM

Gaziantep'te ünlü baklava üreticisi Antepsan Baklava, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala baklava fiyatlarında indirim yaptı. Kilosu 950 lira olan baklavanın fiyatını 599 liraya çekti. Söz konusu bu indirim Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun artan fiyatlar konusundaki endişelerinin bir sonucu olarak gerçekleşti.

yeni-proje-1-004.jpg

“ENFLASYONLA MÜCADELEDE KATKIMIZ OLSUN

Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Bakır, ürettikleri kaliteli baklavayı vatandaşlara daha uygun fiyatla buluşturacaklarını belirterek, enflasyonla mücadelede vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Bakır, "Artan maliyetlerden dolayı fiyatlarda da artış oluyor. Bu durum tabi vatandaşlarımızın alım gücünü düşürüyor. Biz ürettiğimiz kaliteli baklavadan ödün vermeden vatandaşlarımıza daha uygun bir fiyattan satacağız. istiyoruz ki enflasyonla mücadelede bizimde katkımız olsun. Baklavaya herkes ulaşabilsin" dedi.

yeni-proje-2-006.jpg

ANTEPSAN’IN HİKAYESİ

Antepsan, temelleri 1988’li yıllara dayanan ama özünde atadan gelen özel fıstık çiftçiliğini günümüze taşıyan bir firmadır. Büyük dedelerin uzmanlaştığı fıstık yetiştiriciliğini yeni nesillere aktarmasıyla bugünlere gelen ve Türkiye’nin önemli fıstık ve baklava üreticilerinden olan Antepsan, Gaziantep’in eşsiz lezzetlerini Gaziantep’ten Türkiye’ye, Türkiye’den Dünya’ya gönderiyor. 2018 yılından beri toplamda 32 bin metrekare alan üzerine kurulu olan son teknoloji ile donatılmış fabrikalarda üretim yapan Antepsan, alanında zirvede yer alan firmalardan biri olarak dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN