Avrupa'nın en büyük bankası Türkiye'den çekiliyor! Binlerce müşterisi vardı: Piyasalar şokta

Avrupa'nın en büyük bankası Türkiye'den çekiliyor! Binlerce müşterisi vardı: Piyasalar şokta

O bankanın müşterileri büyük şok içinde! Avrupa'nın en büyük bankası Türkiye'den çekiliyor! Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşçu duyurdu. Binlerce müşterisi vardı... Yıllardır Türkiye'de hizmet veriyordu, piyasalar şokta...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Yıllarca Türkiye'de hizmet veren dev bankadan şaşırtan karar. Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı. Avrupa'nın en büyük tarım bankası Türkiye'den çekiliyor.

ROBABANK TÜRKİYE'DEN ÇEKİLİYOR

Avrupa'nın en büyük tarım bankası olarak bilinen Rabobank, Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı. Rönesans Holding, Rabobank'ı satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı. Rönesans Holding ile Rabobank International Holding B.V. arasında varılan anlaşmaya göre, 2014 yılından bu yana Türkiye'de büyük ölçekli kurumsal müşterilere hizmet veren Rabobank A.Ş.'nin tüm hisseleri, düzenleyici kurum onaylarının tamamlanmasının ardından Rönesans Holding'e devredilecek.

Rabobank boekt 82% meer winst, maar waarschuwt voor moeizaam jaar

Bu gelişme, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşçu tarafından sosyal medyada duyuruldu. Prof. Dr. Babuşçu, "Avrupa’nın en büyük tarım bankası Rabobank Türkiye’den çekiliyor. Rönesans Holding, Rabobank'ı satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı" ifadeleriyle bu önemli haberi paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN