Altının kilogram fiyatında düşüş

Altının kilogram fiyatında düşüş

Standart altının kilogram fiyatı bugün yüzde 2,4 düşüşle 2 milyon 430 bin liraya geriledi. Dünkü kapanışta ise standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 490 bin lira seviyesindeydi.

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP), altının kilogram fiyatı önemli bir düşüş gösterdi. Bugün yaşanan gelişmelere göre, standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 430 bin liraya gerileyerek günü tamamladı. Önceki gün ise bu fiyat 2 milyon 490 bin lira düzeyindeydi, dolayısıyla bugünkü değerle kıyaslandığında yüzde 2,4'lük bir düşüş kaydedildi.

Kıymetli madenler piyasasında toplam işlem hacmi oldukça etkileyici bir seviyeye ulaştı. Altın için toplam işlem hacmi 2 milyar 593 milyon 552 bin 401,53 lira olarak gerçekleşirken, işlem miktarı da 1.059,27 kilogram olarak kaydedildi. Tüm metalleri kapsayan toplam işlem hacmi ise 2 milyar 767 milyon 152 bin 194,92 lira olarak belirlendi.

Bugün en fazla işlem yapan kurumlar arasında NMGlobal Kıymetli Madenler, Turan Kıymetli Madenler, İstanbul Altın Rafinerisi, Say Kıymetli Madenler ve Fetih Döviz ve Kıymetli Madenler öne çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN