Altında dengeler altüst olacak! Ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı: "Sakın elinizden çıkarmayın rekora koşacak"

Altında dengeler altüst olacak! Ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı: "Sakın elinizden çıkarmayın rekora koşacak"

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dalgalı seyrine devam eden gram altın 2.382 liraya kadar yükselirken çeyrek altın fiyatı ise 3.922 TL'ye kadar çıkmış durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi?' sorusunu araştırırken ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan korkutan uyarı geldi. Altında dengeler altüst olacak! Ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı. "Sakın elinizden çıkarmayın rekora koşacak".

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz altın ve dolar fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Özellikle küresel piyasalarda yaşanan faiz artışı altın fiyatlarını tetiklerken vatandaşlar güncel fiyatları yakın takibe almış durumda. Yaza doğru altın fiyatlarının akibeti merak konusu olurken ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan yeni bir uyarı geldi. Altın fiyatlarının yükseleceğini belirten Zelyut, "toplayın" tavsiyesinde bulundu. Altında dengeler altüst olacak! Ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı. Sakın elinizden çıkarmayın rekora koşacak. İşte Evren Devrim Zelyut'un altın uyarısı ve tavsiyeleri...

ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ YÜKSELECEK Mİ?

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 50 seviyesine çıkarmasının ardından borsa ve mevduat yatırım araçları rekor kırdı. Öte yandan ABD ve Avrupa'daki faiz indirimlerinin piyasaları derinden etkilemesi bekleniyor. Özellikle Fed tarafından yapılacak faiz indirimi büyük önem taşıyor. Bu indirimin ardından piyasalarda nasıl bir yansıma olacağı ise şimdiden merak konusu.

ÜNLÜ EKONOMİST ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI: ELİNİZDEN ÇIKARMAYIN REKORA KOŞACAK!

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, FED'in faiz indirimi yapıacağını belirterek altın fiyatları ile ilgili kritik bir uyarıda bulundu. FED'den gelecek olan faiz indirim kararı ile altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Zelyut, "Bu indirimlerden birisinin de Eylül ayında gelmesi konuşuluyor. Eğer faiz indirimleri sonbahara yaklaşıyorsa, para tahvilden ve faizden çıkıp altın ve hisse senetlerine geçerek artış yaşatır." çağrısında bulundu.

yeni-proje-2024-06-08t115330-841.jpg

8 HAZİRAN 2024 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 2.425,74

Satış: 2.428,86

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 3,881.18

Satış: 3,971.19

yeni-proje-2024-06-08t115352-664.jpg

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 7,738.10

Satış: 7,942.38

CUMHURİYET ALTIN FİYATI NE KADAR OLDU?

Alış: 16,059.00

Satış: 16,301.00

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN