Altın ve dolarda 2 gün sonraya hazır olun! İslam Memiş'ten kritik uyarı: Cuma günü...

Altın ve dolarda 2 gün sonraya hazır olun! İslam Memiş'ten kritik uyarı: Cuma günü...

Altın ve dolar kurunu işaret eden İslam Memiş, yatırımcıya uyarıda bulundu. İslam Memiş 2 gün sonrasını işaret ederek kritik uyarıyı paylaştı. Cuma gününe dikkat! İşte tüm detaylar...

Altın ve döviz tarafındaki dalgalanmaların sürdüğü günlerde kritik uyarı geldi. Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcılara seslendi. Dolar kurunun 32,62 TL seviyelerinden işlem gördüğü süreçte, altın fiyatlarındaki dikkat çekici hareketliliği değerlendirdi.

DOLARDA HIZLI ARTIŞ

Dolar kurundaki hızlı artışın ardından yeni değerlendirmeler geldi. Finans Analisti İslam Memiş'ten altın ve dolar değerlendirmesi geldi. Dolar kurunun aniden yükselmesine dair açıklama yapan Memiş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın açıklamasını işaret etti. Türkiye'nin 'BRICS' üyesi olmak istediğine dair yaptığı açıklamadan bahsederek, "Rusya bunu memnuniyetle karşıladı. Bu ülkeler 250 milyar dolarlık sermaye oluşturdular. Bakan Fidan'ın açıklaması, dolar kurundaki yükselişi tetikledi” ifadelerini kullandı.

dolar-kuru-ne-kadar-02052016-yorumlari-son-durumjpg.jpg

CUMA GÜNÜNE DİKKAT

Cuma gününü işaret eden İslam Memiş, kritik bir uyarıda bulundu. Ons altının 2 bin 328 dolar seviyesinde olduğunu söyleyerek, 2 gün sonra (cuma günü) açıklanacak tarım dışı istihdam verilerini gösterdi.

Ons altının 2 bin 280 dolar ile 2 bin 340 dolar aralığında olacağını belirtti. Dolar kurundaki yükselişin ardından gram atlındaki yükselişe dikkat çeken İslam Memiş, “Gram altın 2.440 TL seviyesinde işlem görüyor. Ons altın düşüyor ama dolar güçlü olduğu için gram altın yükseldi.” sözlerini kullandı. Altındaki artışın üzerine bayrama kadar yatırımcıya yüzde 50 alım önerisi yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN