Akaryakıtta tabela değişti: 11 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları...

Akaryakıtta tabela değişti: 11 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları...

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları, akaryakıt fiyatlarında indirim ve zam olarak kendini göstermeye devam ediyor. Son olarak, çarşamba gününden itibaren motorin fiyatlarında 1,50 TL'lik bir indirim yapıldı.

Global piyasalardaki dalgalanmalar, döviz kurundaki değişimler ve art arda gelen ÖTV zamları, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. 11 Eylül 2024 Çarşamba günü itibarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir'deki benzin ve motorin fiyatları yeniden güncellendi.

Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatlarında 1,50 TL'lik bir indirim uygulanırken, benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik öngörülmedi.

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul’un Avrupa yakasında benzin fiyatı 41,53 TL, motorin fiyatı ise 41,74 TL olarak güncellendi. LPG fiyatı ise 25,14 TL seviyesinde bulunuyor. Anadolu yakasında ise benzin 41,41 TL, motorin 41,66 TL ve LPG 24,60 TL olarak belirlendi.

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara’da ise benzin litre fiyatı 41,86 TL, motorin litre fiyatı 42,15 TL olarak açıklandı. LPG ise 25,15 TL'den satılmaya devam ediyor.

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir’deki akaryakıt fiyatları ise diğer büyük şehirlere kıyasla biraz daha yüksek seyrediyor. Benzin litre fiyatı 42,31 TL, motorin litre fiyatı 42,66 TL, LPG litre fiyatı ise 24,90 TL olarak kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN