800 bin liraya süper lüks otomobil geliyor! Sıfır araç alacaklar bu fırsat kaçmaz: İçinde yok yok

800 bin liraya süper lüks otomobil geliyor! Sıfır araç alacaklar bu fırsat kaçmaz: İçinde yok yok

Çinli otomobil devi yine yaptı yapacağını! 800 bin liraya süper lüks otomobil geliyor! Donanımıyla otomobil tutkunlarınız cezbedecek! Sıfır araç alacaklar bu fırsat kaçmaz! İçinde yok yok...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Otomotiv editörü Emre Özpeynirci, katıldığı bir YouTube yayınında yakında piyasaya çıkacak olan uygun fiyatlı elektrikli otomobiller hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özpeynirci, bu araçlardan birinin BYD markası altında sunulacağını belirtti.

800 BİN TL'YE SIFIR OTOMOBİL

BYD Seagull Unveiled: Name Trademarked; To Rival The Tiago EV, Citroen eC3 - DriveSpark News

Emre Özpeynirci, YouTube'da yaptığı açıklamada, 800 bin TL civarında fiyatlarla satışa sunulacak yeni elektrikli otomobillerin Türkiye pazarına gireceğini duyurdu. Özpeynirci, bu araçlardan birinin Türkiye'de 1 milyar dolarlık yatırımla fabrika kurmaya başlayan BYD markası tarafından üretileceğini ve piyasada büyük ilgi göreceğini öngördü.

BYD SEAGULL: UYGUN FİYATLI TEKNOLOJİ HARİKASI

Özpeynirci'nin belirttiği araçlardan biri olan BYD Seagull, 2025'te Avrupa'da piyasaya sürülecek. Avrupa'daki alıcılara 20.000 Euro'nun (yaklaşık 700 bin TL) altında bir fiyatla sunulacak olan bu model, genellikle daha pahalı araçlarda bulunan hız sabitleyici ve şerit takip sistemi gibi özelliklere sahip olacak. Üstelik bu fiyat, Avrupa'da KDV dahil olarak belirlenmiş durumda.

BYD Seagull, hem uygun fiyatı hem de sunduğu ileri teknolojilerle dikkat çekiyor. Özpeynirci, bu tür araçların Türkiye'de de büyük bir talep göreceğini ve elektrikli otomobil pazarının hızla büyüyeceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN