7 ilde 104 arsa satışta! Listede İstanbul'un dev plajı da var

7 ilde 104 arsa satışta! Listede İstanbul'un dev plajı da var

SGK, 7 şehirde aralarında park alanı, belediye hizmet alanı ve plajın da dahi yer aldığı 104 arsasını satışa çıkardı. Satılacak arsaların içinde İstanbul Şile'de bulunan 25 bin metrekarelik plaj da var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik, “Belediyeleriniz SGK’ye olan birikmiş borçlarını ödesin” sözlerinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı harekete geçti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Işıkhan, tüm borçlu belediyelere, herhangi bir parti farkı gözetmeksizin borç bildirimlerini gönderdiklerini söyledi. Işıkhan, borçların bir an önce tahsil edilmesi gerektiğini ifade etti.

104 ARSA SATIŞA ÇIKARILDI

Birgün gazetesinden İsmail Arı'nın haberine göre, Sosyal Güvelik Kurumu (SGK) borçlarını isterken SGK’nin Resmi Gazete’de yayımlanan “Gayrimenkul satış ilanı” dikkat çekti. Buna göre, SGK Ankara’da 3, Antalya’da 3, Diyarbakır’da 13, İstanbul’da 5, Maraş’ta 8, Mersin’de 2 ve Urfa’da 70 olmak üzere toplam 104 arsa satışa çıkarıldı.

Antalya Alanya’da sağlık tesis alanı, Manavgat’ta belediye hizmet alanı, İstanbul Pendik’te tarımsal niteliği korunacak alan ile Urfa Halfeti’de park alanın da satılacağı açıkladı. Satılan arsalar arasında depremden etkilenen kentlerdeki arsalar da var.

25 BİN METREKARELİK PLAJ

İstanbul Şile’de ise yaklaşık 25 bin metrekarelik “plaj+ günübirlik tesis alanı” da satılacaklar listesinde. SGK taşınmazlar için 13-16 Ağustos tarihleri arasında ihale düzenleneceğini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN