51 ile müjde! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı resmen duyurdu: Sudan ucuza arsa satışı başlıyor

51 ile müjde! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı resmen duyurdu: Sudan ucuza arsa satışı başlıyor

Yatırım yapmak isteyenlere bu sefer fırsat Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan geldi. Yapılan açıklamaya göre o illerde sudan ucuza arsa satışı başlıyor. İşte arsa satışı yapılacak iller ve diğer detaylar…

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 51 ilimizde yatırım amacıyla uygun fiyata arsa satışı yapılacağı duyuruldu. Açıklamada 9, 10 ve 11 Temmuz tarihlerinde yapılacak arsa satışlarıyla ilgili detaylara da yer verildi. İşte o detaylar…

9 TEMMUZ ARSA SATIŞI YAPILACAK İLLER

9 Temmuz 2024 Salı günü saat 10:30’da arsa satışı yapılacak iller şöyle:

Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hakkari, Isparta, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yozgat.

10 TEMMUZ ARSA SATIŞI YAPILACAK İLLER

10 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 10:30’da arsa satışı yapılacak iller şöyle:

Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul, Kahramanmaraş, Konya, Samsun.

11 TEMMUZ ARSA SATIŞI YAPILACAK İLLER

11 Temmuz 2024 Perşembe saat 10:30’da arsa satışı yapılacak iller şöyle:

Malatya, Mardin ve Şanlıurfa.

51-ilde-arsa-satisi-1.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

29.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalara başvuru yapmak isteyenler Halk Bankası’na giderek şu şekilde ödeme yapmalı:

"Açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EMLAK YÖNETİM Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Şubesi IBAN(TR24 0001 2009 8780 0010 2609 89) no.lu TL hesabına teminatı ödenmesi gerekiyor."

Satışlarla ilgili diğer tüm detaylara Kentsel Dönüşüm Başkanlığı resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN