4 Haziran 2024 güncel altın fiyatları: Çeyrek, gram ve yarım altın bugün ne kadar?

4 Haziran 2024 güncel altın fiyatları: Çeyrek, gram ve yarım altın bugün ne kadar?

Altın yatırımcıları ve altın alım satımı yapmak isteyenler için 4 Haziran 2024 güncel altın fiyatları haberimizde. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve diğer altın türlerinin güncel satış fiyatları burada!

Altın piyasası, yatırımcılar ve altın alım satımı yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Yarım altın kaç lira? İşte 4 Haziran 2024 itibarıyla güncel altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

İç ve dış piyasaları etkileyen altın ve döviz kurundaki değişimler, vatandaşlar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Her gün "Gram altın, çeyrek altın, ons altın fiyatı bugün ne kadar?" soruları araştırılıyor. İşte 4 Haziran 2024 Salı gününün ilk saatlerinde güncel altın fiyatları:

GÜNCEL ALTIN SATIŞ FİYATLARI

  • Gram altın satış fiyatı: 2.428,09 TL
  • Çeyrek altın satış fiyatı: 3.984,00 TL
  • Yarım altın satış fiyatı: 7.959,00 TL
  • Tam altın satış fiyatı: 15.766,73 TL
  • Cumhuriyet altını satış fiyatı: 15.871,00 TL
  • Gremse altın satış fiyatı: 39.537,73 TL
  • Ons altın satış fiyatı: 2.347,68 dolar

Altın fiyatlarındaki bu değişimler, yatırımcıların kararlarını etkilerken, günlük altın alım satımı yapacak olan vatandaşlar için de büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN