29 yıllık dev Türk şirketi iflasın eşiğinde! Konkordato ilan ettiler: Binlerce çalışan kapının dışına atılacak

29 yıllık dev Türk şirketi iflasın eşiğinde! Konkordato ilan ettiler: Binlerce çalışan kapının dışına atılacak

Pandemi ile birlikte başlayan ekonomik kriz tüm sektörleri olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle ülkemizde enflasyonun rekor seviyelere ulaşması aynı zamanda doların zirveye doğru tırmanması iflas haberlerini peş peşe getirmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise piyasaları şaşkına çevirdi. 29 yıllık dev Türk şirketi iflasın eşiğinde! Konkordato ilan ettiler. Binlerce çalışan kapının dışına atılacak!

Türkiye yaşanan ekonomik kriz artık toparlanamaz bir hale gelmiş durumda. Dolar kurundaki rekor artış ve ham madde fiyatlarının her geçen gün artması üreticilerin elini kolunu bağladı. Birçok dev şirket iflas bayrağını çekerken gelen son dakika bilgisi herkesi şaşkına çevirdi. 29 yıllık dev Türk şirketi iflasın eşiğinde! Konkordato ilan ettiler. Binlerce çalışan kapının dışına atılacak.

29 YILLIK DEV TÜRK ŞİRKETİ İFLASIN EŞİĞİNDE

Ekonomik kriz Türkiye'yi esir altına almış durumda. Peş peşe iflas haberleri gelmeye devam ederken gelen son dakika bilgisi üreticiler şakına çevirdi. Ekonomim'de haberine göre Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise 3 büyük ambalaj fabrikasından birisi konkordato ilan etti.

yeni-proje-2024-10-21t131211-461.jpg

KONKORDATO İLAN ETTİLER! BİNLERCE ÇALIŞAN KAPININ DIŞINA ATILACAK

1996 yılında İzmir'de kurulan Multipak Ambalaj hızla büyüdü. Ambalaja dair birçok ürünün üretimini gerçekleştiren firma Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alıyor.

Multipak Ambalaj ve Gıda San. Tic. A.Ş. firması konkordato talebinde bulundu. Mahkeme kararıyla firmaya 3 ay geçici mühlet verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN