Ebru Şancı’nın 4 milyon liralık serveti tartışma yarattı

Ebru Şancı’nın 4 milyon liralık serveti tartışma yarattı

Futbolcu Alpaslan Öztürk’le evlenen Ebru Şancı'nın , yüklü miktarda malvarlığı magazin dünyasında yeni bir tartışmayı ateşledi. Eskişehirsporlu Alparslan Öztürk için “iç güveysi oldu” yorumları yapılıyor.

Belçika'da yetişen Eskişehirsporlu futbolcu Alparslan Öztürk'ün geçtiğimiz haftalarda eski manken, yeni tasarımcı Ebru Şancı ile evlenmesi tartışmaları beraberinde getirdi. Önce, Şancı'nın, zengin ve popüler futbolculardan biriyle evlenmeyi başaran şanslı bir kadın olduğu konuşuldu.

Kaddafi'nin hediyeleri servet değerinde

Oysa gerçek bunun tam tersi; Şancı, Öztürk'ten kat be kat zengin. Geçmişte Libya'nın devrik lideri Kaddafi'nin inşaat işlerinden sorumlu oğlu Saif Al İslam ile aşk yaşayan Şancı'nın serveti dudak uçuklatıyor.

Sevgilisinin desteğiyle ABD ve İngiltere'de moda eğitimi alan Şancı, gayrimenkul zengini.

15-10/01/e7.jpg

Güzel mankenin Newyork'ta Kaddafi'nin hediyesi olan 2 milyon liralık dairesinden başka, İstanbul Kemerburgaz'da 1 milyon lira değerinde 5 odalı dubleks villası ve Bodrum'da yine en az 1 milyon lira ederinde bir de yazlığı var.

Eşinden 10 yaş küçük olan Alparslan Öztürk'ün ise Belçika'da yaşayan ailesinin evi dışında henüz bir gayrimenkul yatırımı yok.

15-10/01/e.jpgEbru Şancı ve Eskişehirsporlu futbolcu Alpaslan Öztürk, düğünlerini Belçika’daki ‘Kasteel Den Brandt’ şatosunda yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN