Ebru Şancı düğününde Prenses Diana'nın tacını taktı

Ebru Şancı düğününde Prenses Diana'nın tacını taktı

Ebru Şancı, futbolcu Alpaslan Öztürk’le Eskişehir’de düzenlenen sade bir törenle evlenmişti. Düğün için Belçika’daki tarihi şatoyu seçen çift, mutlu anlarını Instagram hesaplarından paylaştı.

15-09/18/31385860.jpg

Eskişehir’de düzenlenen sade bir törenle nikâh defterine imza atan manken Ebru Şancı ve futbolcu Alpaslan Öztürk, düğün mekânı olarak Belçika’daki tarihi bir şatoyu tercih etti. Ebru Şancı, şatodaki düğün hazırlığı sırasında çektirdiği fotoğrafları Instagram’da takipçileriyle paylaştı. Gelin tacının fotoğrafını da hesabına yükleyen Şancı, o karenin altına da “Aynı taç Prenses Diana’ya şans getirmedi, inşallah bana getirir” diye yazdı.

15-09/18/31385862.jpg32 yaşındaki Ebru Şancı ile kendisinden 10 yaş küçük eşi Alpaslan Öztürk, Belçika'da tarihi şatoda düğün yaptı. 

15-09/18/31385861.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN