Ünlü sosyal medya fenomeni canlı yayında öldü!

Ünlü sosyal medya fenomeni canlı yayında öldü!

Sosyal medyada "Aşırı yemek yemesiyle" ün kazanan fenomen Pan Xiaoting, canlı yayında yemek yerken fenalaşarak hayatını kaybetti.

24 yaşında vefat eden Çinli sosyal medya fenomeni Pan Xiaoting, aşırı yemek yeme videolarıyla tanınıyordu. Canlı yayın yaptığı sırada yemek yerken fenalaşarak hayatını kaybeden Xiaoting'in ölümü, izleyicileri ve sosyal medyayı şoke etti.

DEVASA PORSİYONLAR TÜKETİYORDU

Xiaoting, her gün 10 saatten fazla süre boyunca canlı yayınlarda devasa porsiyonlar tüketmesiyle ün kazanmıştı. Otopsi sonuçları, midesinin sindirilmemiş yiyeceklerle dolu olduğunu ve karnında deformasyonlar olduğunu ortaya koydu.

ffff.jpg

Genç fenomenin, izleyicilerini eğlendirmek için bu yöntemi benimsediği ve arkadaşından ilham aldığı öğrenildi. Arkadaşının bu tarz yayınlardan hatırı sayılır gelir elde etmesi, Xiaoting'i de bu yola itmişti.

DEFALARCA HASTANEYE KALDIRILDI

Ailesi ve doktorları, Pan Xiaoting'i bu tehlikeli alışkanlıktan vazgeçirmeye çalışmış ve aşırı yemekten kaynaklı mide-bağırsak kanaması nedeniyle defalarca hastaneye kaldırıldığını da belirtmişti. Ancak Xiaoting, uyarılara kulak asmayarak ölümüne yol açan bu trajik sonla yüzleşmek zorunda kaldı.

Bu olay, sosyal medyanın karanlık yüzüne ve fenomenlerin maruz kaldığı baskılara dikkat çekiyor. Aynı zamanda, izleyicilerin de bu tarz içerikleri sorgularak ve teşvik ederek paylaşıma katkıda bulunmaması gerektiği bir kez daha hatırlattı.

Pan Xiaoting'in ölümü, aşırı yemek tüketiminin ve sağlıksız beslenme alışkanlıklarının ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN