Türkiye'den Yunanistan'a destek: Yangın söndürme uçağı gönderiliyor

Türkiye'den Yunanistan'a destek: Yangın söndürme uçağı gönderiliyor

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Yunanistan'ın başkenti Atina'da çıkan yangıların söndürülmesine destek amacıyla iki yangın söndürme uçağı ve bir helikopterin gönderilmesi için çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

Dışişleri Bakanlığı, yangınlarla mücadele eden Yunanistan’a destek amacıyla yangın söndürme uçağı ve helikopter gönderilmesi konusunda çalışma başlatıldığını belirtti.

'YANGINLARLA MÜCADELE EDEN KOMŞUMUZA DESTEK'

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın yakınlarında başlayan yangınların söndürülmesi konusunda Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı paylaşımda, “Komşumuz Yunanistan’a destek amacıyla iki yangın söndürme uçağı ve bir helikopter gönderilmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:

“Atina’yı etkisi altına alan yangınlarla mücadele eden komşumuz Yunanistan’a destek amacıyla iki yangın söndürme uçağı ve bir helikopter gönderilmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN