Taylor Swift, Michael Jackson'ın rekorunu kırdı

Taylor Swift, Michael Jackson'ın rekorunu kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, 'Eras' dünya turnesiyle müzik tarihine adını altın harflerle yazdırdı. 36 yıl boyunca süren bir rekoru kıran Swift, müzik dünyasında yeni bir çığır açtı. Swift, Wembley'deki konser serisiyle Michael Jackson'ın 1988'deki 'Bad' turnesiyle 7 konserlik rekorunu kırdı.

Pop müziğin en sevilen isimlerinden Taylor Swift, 'Eras' dünya turnesiyle müzik tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Viyana konserlerinin iptal edilmesinin ardından Londra'ya geçen Swift, Wembley Stadyumu'nda gerçekleştirdiği konser serisiyle müzik dünyasında yeni bir çığır açtı.

Swift, Wembley'deki konser serisiyle Michael Jackson'ın 1988'deki 'Bad' turnesiyle kırdığı 7 konserlik rekoru geride bıraktı.

Habertürk'ün aktardığı habere göre, Swift, bir turne kapsamında 'Wembley'de en çok sayıda konser veren solo şarkıcı' olarak müzik tarihine geçti. Rekorunu sahnede kutlayan şarkıcı, "Beni tek bir turnede Wembley'de 8 kez konser veren ilk sanatçı yaptınız. Bunun için size asla ama asla yeterince teşekkür edemeyeceğiz" dedi.

Pop grubu Take That, 2011'deki 'Progress' adlı turnesiyle stadyumda 8 konser vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN