Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

Hollywood'un sevilen çiftlerinden Sophie Turner ve Joe Jonas, bir yıldan fazla süren boşanma sürecinin ardından yollarını ayırdı. Çocuklarının velayeti konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle uzayan süreç, çiftin anlaşmasıyla son buldu.

Game of Thrones dizisiyle tanınan İngiliz oyuncu Sophie Turner ve Jonas Brothers grubunun üyesi olan Amerikalı şarkıcı Joe Jonas, 2023 yılında evliliklerine nokta koyma kararı almıştı. Ancak, çiftin iki çocuğunun velayeti konusunda anlaşmazlık yaşaması, boşanma sürecini uzatmıştı.

Uzun süren görüşmelerin ardından Turner ve Jonas, çocuklarının velayeti konusunda bir anlaşmaya vardı. Bu anlaşma ile birlikte boşanma süreci de resmen tamamlandı. Çiftin çocuklarının velayetine ilişkin detaylar henüz açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN