İsrail sivillerin sığındığı Usame bin Zeyd okulunu vurdu

İsrail sivillerin sığındığı Usame bin Zeyd okulunu vurdu

Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından İsrail, akşam saatlerinde Şifa Hastanesi’nde ambulans konvoyuna düzenlediği saldırının ardından şimdi de Gazze'nin kuzeyindeki Saftavi bölgesinde sığınmacıların kaldığı bir okulu vurdu. Saldırıda ölen ve yaralananların olduğu belirtildi.

Hamas, İsrail'e yönelik son yılların en büyük saldırısını gerçekleştirdi. İsrail ordusu 'savaş durumu alarmı' ilan etti. Bölgede sıcak temaslar sürerken Şifa Hastanesi’nde bulunan ambulans konvoyuna saldıran İsrail şimdi de binlerce Filistinlinin sığındığı BM Filistinli Mültecilere Yardım Ajansına (UNRWA) bağlı okulu vurdu.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, Usame Bin Zaid Okulu’na düzenlenen saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğunu belirtilirken, henüz can kaybına ilişkin net bir açıklama yapmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN