Silahlı saldırıda yaralanan Trump'tan 'mitinglere devam' kararı

Silahlı saldırıda yaralanan Trump'tan 'mitinglere devam' kararı

Eski ABD Başkanı ve adayı Donald Trump’ın uğradığı silahlı saldırı dünya gündemine yerleşirken, seçim kampanya ekibi Trump’ın mitinglere devam edeceğini duyurdu.

Pensilvanya eyaletindeki mitinginde silahlı saldırıya uğrayıp kulağından yaralanan ABD Başkan adayı Donald Trump'ın mitinglere devam edeceği açıklandı.

Trump'ın kampanya ekibi tarafından paylaşılan mesajda, “Bu akşam erken saatlerde iletildiği üzere Başkan Trump'ın durumu iyi olup, emniyet güçlerine ve ilk müdahale ekiplerine hızlı aksiyonları için müteşekkirdir. Başkan Trump, ABD'nin 47. Başkanı olarak görev yapmak üzere kendisini aday göstereceğimiz kongremiz için Milwaukee'de sizlerle birlikte olmayı dört gözle bekliyor. Partimizin adayı olarak Başkan Trump, ‘Amerika'yı Yeniden Büyük Yapma’ (Make America Great Again) vizyonunu paylaşmaya devam edecektir” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN