Serdar Ortaç'tan 'Ahmet Kaya' çıkışı: Kendimi kesmek istiyorum

Serdar Ortaç'tan 'Ahmet Kaya' çıkışı: Kendimi kesmek istiyorum

Sanatçı Serdar Ortaç, 1996 yılında Ahmet Kaya’ya çatal fırlatma olayına ilişkin bir kez daha özür diledi ve "O yıla döndüğüm zaman kendimi kesmek istiyorum" dedi.

Ahmet Kaya'ya linç girişiminde bulunan şarkıcılardan Serdar Ortaç, katıldığı bir YouTube programında o gece yaşananlara ilişkin bir kez daha konuştu.

Daha önce de Ahmet Kaya'ya yaptıklarından dolayı özür dileyen Serdar Ortaç, "O yıla döndüğüm zaman kendimi kesmek istiyorum. O yıllarda Kürtçe konuşamazdın. Herif çıktı sahneye herkese rağmen, tutuklanacağını biliyordu ama bunu yaptı. Ne cesaretmiş" diye konuştu.

Annesinin Urfalı ve Kürt olduğunu da söyleyen Ortaç, “1970’te biz Kürtçe selam veremezdik, annem Urfalı bize Kürtçe öğretirdi ve konuşmazdık" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN