Polisler bile inanamadı: Boğazına saplanan kurşundan böyle kurtuldu! Taktığınız aksesuar, hayatınızı değiştirebilir

Polisler bile inanamadı: Boğazına saplanan kurşundan böyle kurtuldu! Taktığınız aksesuar, hayatınızı değiştirebilir

Silahlı saldırıya uğrayan bir adamın taktığı aksesuar sayesinde kurtulması polis ekiplerini bile şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

ABD'nin Colorado eyaletinin başkenti Denver'ın hemen dışındaki Commerce City bölgesinde bir adamla tartıştıktan sonra vurulan adamı kurtaran tek şey örgülü metal kolyeydi.

KOLYESİ HAYATINI KURTARDI

Polisler, adamın boynuna takılan yaklaşık 12,5 cm'lik zincirin 22 kalibrelik bir mermiyi durdurduğunu ve vurulan kurbanda sadece küçük bir yara bıraktığını söyledi.

Polis departmanı, bir Facebook gönderisinde paylaştığı bu gönderi, tüm dünyada büyük şaşkınlığa neden oldu.

Açıklamada, "Kolyenin dün müdahale ettiğimiz silahlı saldırının kurbanının muhtemelen hayatta olmasının tek nedeni" olduğu belirtildi.

CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANDI

OdaTV'de yer alan habere göre, kimliği açıklanmayan saldırgan, olay yerinde gözaltına alınarak cinayete teşebbüs suçundan tutuklandı.

Polis, kolyenin renginin gümüş olmasına rağmen gümüşün daha yumuşak bir metal olması ve kurşunu durdurmaması nedeniyle muhtemelen saf gümüş olmadığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN