Plajda köpek balığı dehşeti! 3 kişiyi yaraladı

Plajda köpek balığı dehşeti! 3 kişiyi yaraladı

ABD'nin Florida eyaletindeki iki farklı plajda köpek balıkları, yüzen üç kişiye saldırdı. Saldırıların ardından plajlar geçici olarak kapatıldı.

Florida’nın Watersound plajında yüzen 45 yaşındaki bir kadın, köpek balıklarının saldırısına uğradı. Kadın, sol kolundan ciddi şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, kolunun bir kısmını kesmek zorunda kaldı. Olay, plajda büyük panik ve korkuya yol açtı.

İKİNCİ SALDIRI 90 DAKİKA SONRA

Watersound plajındaki saldırıdan 90 dakika sonra, 6,4 km uzaklıktaki başka bir plajda iki kişi daha köpek balıklarının hedefi oldu. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı. İki saldırının ardından yetkililer, bölgede güvenliği sağlamak için plajları geçici olarak kapatma kararı aldı.

ABD’DE KÖPEK BALIĞI SALDIRILARI

Geçen yıl ABD’de 36 köpek balığı saldırısı yaşandı ve bu saldırıların ikisi ölümle sonuçlandı. Bu olaylar, dünya genelindeki toplam köpek balığı saldırılarının yüzde 52’sini oluşturuyor.

Florida, geçen yıl 16 köpek balığı saldırısıyla ABD eyaletleri arasında ilk sırada yer aldı. ABD’nin ardından Avustralya, dört ölümle sonuçlanan 15 saldırıyla ikinci, Yeni Kaledonya ise biri ölümle sonuçlanan üç saldırıyla üçüncü sırada bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN