Netanyahu, Gazze'deki saldırılara devam edeceklerini söyledi

Netanyahu, Gazze'deki saldırılara devam edeceklerini söyledi

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne 167 gündür düzenlediği saldırıların yanı sıra yardımların ulaşmasını engelleyemeye devam ediyor. İsrail medyasında yer alan haberlere göre, ABD’deki Cumhuriyetçi senatörlerin toplantısına video konferans yoluyla bağlanan İsrail Başbakanı Netanyahu, Gazze’deki saldırılarına devam edeceklerini belirtti.

İsrail ve Hamas arasındaki savaş 7 Ekim'den bu yana devam ederken saldırılarda hayatını kaybeden sivillerin sayısı her geçen gün artıyor.

İsrail medyasında yer alan haberlere göre İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD’deki Cumhuriyetçi senatörlerin toplantısına video konferans yoluyla bağlanarak İsrail’in Gazze’deki saldırılarına ilişkin konuştu.

Görüşmeye katılan bir senato üyesine göre, Netanyahu, ABD Senatosu Çoğunluk Lideri Chuck Schumer'in, İsrail Başbakanının 7 Ekim'den sonraki süreci kötü yönettiğini belirterek ülkede seçim çağrısı yapmasını bir kez daha eleştirerek, Schumer'in ifadelerini "şok edici bir müdahale" diye nitelendirdi.

Netanyahu’nun Gazze’deki "hedeflerine ulaşıncaya kadar" bölgeye saldırıları sürdürecekleri mesajını verdiği ifade edildi.

Netanyahu, Gazze'nin güneyinde saldırılardan kaçan Filistinlilerin sığındığı Refah kentine saldırı planını onayladığını ve sivil halkın bölgeden çıkarılmasına ilişkin planı da "yakında" onaylayacaklarını bildirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN