Madalya olimpiyatlar bitmeden paslandı! ABD'li sporcu isyan etti: Savaştan çıkmış gibi

ABD'li kaykaycı Nyjah Huston, Paris 2024 Olimpiyatları'nda kazandığı bronz madalyanın sadece bir hafta içinde çatlayıp paslandığını açıklayarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Huston, "Görünüşe göre Olimpiyat madalyaları düşündüğünüz kadar kaliteli değil. Savaştan çıkmış gibi görünüyor." dedi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda sporculara verilen madalyalar, ABD’li kaykaycı Nyjah Huston’ın açıklamalarıyla gündeme oturdu.

5.png

The Telegraph’ın haberine göre, Huston, Paris’te kazandığı bronz madalyasının sadece bir hafta içinde belirgin şekilde hasar gördüğünü belirtti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, madalyasının arka yüzünün çatladığını ve ön yüzündeki bronz renginin paslı bir görünüme büründüğünü gösterdi.

1-002.jpg

Instagram'da paylaştığı videoda, "Bu Olimpiyat madalyaları, yepyeni olduklarında harika görünüyorlar. Ancak biraz terleyerek cildimde bekledikten ve hafta sonu arkadaşlarımın da madalya takmasına izin verdikten sonra..." diyen Huston, madalyasını kamerasına yaklaştırarak hasarı gösterdi.

3.png

'OLİMPİYAT MADALYALARI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KADAR KALİTELİ DEĞİL'

Kaykay alanında X Oyunları'nda 12 kez ve Dünya Şampiyonası'nda 6 kez altın madalya kazanan Nyjah Huston, böylesi bir durumla ilk kez karşılaştığını belirtti.

2-002.jpg

Madalyasının, onu kazandığı günkü halini de paylaşan Huston, "Görünüşe göre Olimpiyat madalyaları düşündüğünüz kadar kaliteli değil. Bilmiyorum, Olimpiyat madalyalarında kaliteyi biraz artırmamız gerekiyor. Madalya savaştan çıkmış gibi görünüyor." ifadeleriyle madalyaların kalitesini eleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN