Lityum bataryayla asansöre bindi! Son binişi oldu: bir anda alev aldı

Elinde lityum bataryasıyla asansöre binen adamın asansöre son binişi oldu! Bir anda yanmaya başladı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Bir apartmanın asansöründe yaşanan olay lityum bataryası paniğine neden oldu. Elinde lityum bataryasıyla asansöre binen adamın görüntüleri şok etkisi yarattı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Bir apartmanın asansöründe yaşanan trajik bir olay, lityum bataryaların tehlikesini bir kez daha gözler önüne serdi. Asansöre binen bir adam, elindeki lityum bataryanın aniden alev alması sonucu hayatını kaybetti. Olay, kapalı alanlarda lityum bataryaların güvenliği konusundaki endişeleri yeniden gündeme getirdi.

ASANSÖRDE KORKUNÇ ANLAR

Asansöre lityum bataryayla binen adam, asansör kapıları kapandıktan kısa bir süre sonra bataryanın alev almasıyla kendini bir anda alevlerin içinde buldu. Bataryadan siyah dumanlar çıktı ve bir anda alev aldı.

Lityum bataryalar, özellikle elektrikli scooterlar ve diğer taşınabilir elektronik cihazlarda yaygın olarak kullanılıyor. Ancak bu bataryaların kapalı alanlarda ve özellikle toplu taşıma araçlarında kullanımı ciddi güvenlik riskleri taşıyor. Uzmanlar, lityum bataryaların darbe veya aşırı ısınma sonucu patlama ve yangın çıkarma olasılığının yüksek olduğunu vurguluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN