Kobe Bryant'ın Lakers'da kullandığı dolap açık artırmada

Kobe Bryant'ın Lakers'da kullandığı dolap açık artırmada

2020 yılında helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant'ın Los Angeles Lakers'da kullandığı dolap, 2008 yılında çöpe atılmak üzereyken kurtarıldı ve şimdi açık artırmada. Bu nadir hatıra parçasının 1,5 milyon dolara kadar satılması bekleniyor.

NBA efsanesi Kobe Bryant'ın Los Angeles Lakers'da 13 sezon boyunca kullandığı dolap, 1 ila 1,5 milyon dolar tahmini fiyatla açık artırmaya çıkarıldı. Sağ üst köşesinde "Bryant" yazan ahşap dolaba 1 ila 1,5 milyon dolar arasında bir fiyat belirleneceği tahmin ediliyor.

Dolap için 2 Ağustos'a kadar teklif verilebilecek.

sdfsdfds.jpg

ÇÖPE ATILACAKTI

Müzayede evi yetkilileri, 2018'de basketbol maçlarının oynandığı Staples Center'ın yenilenmesi sırasında keşfedilen dolabın öncesinde yıllarca depoda tutulduğunu söyledi. Ayrıca dikkatli bir bakım görevlisi olmasaydı dolabın, soyunma odasında kalanlarla birlikte çöpe atılacağını da belirtildi.

Müzayede evinin dolapla ilgili açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: Bu dolap, Kobe'nin zaferler ve zorluklar ortasındaki sığınağıydı, hikâyeli bir kariyerin iniş ve çıkışlarının tanığıydı. Her başarı ve zorluk bu duvarların arasında iz bıraktı. Onun şu anda müzayedede ortaya çıkması, Kobe'nin mirasının eşsiz bir parçasına sahip olmak için nadir bir fırsatı simgeliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN