İsrail'in Hadera kentinde bıçaklı saldırı: Yaralılar var

İsrail'in Hadera kentinde bıçaklı saldırı: Yaralılar var

Hadera kentinde dört farklı noktada gerçekleşen bıçaklı saldırıda 6 kişi yaralandı. İsrail polisi, saldırganın öldürüldüğünü duyurdu.

İsrail’in Hadera kentinde, 7 Ekim 2024 tarihinde düzenlenen bıçaklı saldırı sonucunda 6 kişi yaralandı. Olay, kentteki dört farklı noktada meydana geldi ve sağlık görevlileri, 30 ile 50 yaşlarındaki iki yaralının durumunun ağır olduğunu bildirdi.

ÖNÜNE GELENE SALDIRDI

Olayın detaylarına göre, saldırganın motosikletle Hadera'nın çeşitli bölgelerine gittiği ve sokakta bulunan insanlara rastgele saldırdığı bildirildi.

Saldırganın bu saldırılar sırasında bıçak kullanarak birçok kişiyi yaraladığı belirtiliyor. Hızla harekete geçen İsrail polisi, olay yerine intikal ederek durumu kontrol altına aldı ve saldırganı etkisiz hale getirdi. Öldürülen şüphelinin 36 yaşındaki Ahmed Cabarin olduğu açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN