İsrail, Beyrut'ta bir evi vurdu: 6 kişi hayatını kaybetti

İsrail, Beyrut'ta bir evi vurdu: 6 kişi hayatını kaybetti

İsrail'in Lübnan'a yönelik bombardımanı hız kesmeden devam ediyor. Gece saatlerinde başkent Beyrut'a düzenlenen hava saldırılarında 6 kişi öldürüldü, 7 kişi yaralandı. İsrail ordusunun başkente bir gecede yaptığı saldırıların sayısı 17'yi buldu.

İsrail askeri güçlerinin gece saatlerinde Beyrut'un batısındaki El-Başura semtinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 6 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Saldırıya ilişkin bilgilendirme Lübnan Sağlık Bakanlığı'ndan geldi.

Saldırılar El-Başura ile sınırlı kalmadı. Lübnan resmi haber ajansı NNA'nın aktardığına göre Başkent Beyrut'a 17 hava saldırısı gerçekleştirildi.

Dahiye bölgesindeki Muavvad ve El-Amerikan semtlerine 3 füze fırlatıldığı öğrenildi. Bölgeden yoğun dumanların yükseldiği, binalarda ve park halindeki araçlarda ağır hasar oluştuğu kaydedildi.

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee de sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İsrail ordusu, Beyrut'ta isabetli bir saldırı gerçekleştirdi." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN