Elon Musk, Trump destekçilerine 1 milyon dolar verecek

Elon Musk, Trump destekçilerine 1 milyon dolar verecek

ABD’li milyarder Elon Musk, eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Trump’ı destekleyen siyasi eylem komitesine katılanlardan her gün bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini açıkladı.

ABD'li milyarder Elon Musk, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'a desteğini sürdürüyor. Musk, kendisinin kurduğu Trump yanlısı 'America PAC' adlı eylem komitesinin kilit eyaletlerdeki Cumhuriyetçileri oy kullanmaya teşvik eden dilekçesini imzalayan kişilere seçime kadar her gün çekilişle 1 milyon dolar (yaklaşık 34 milyon TL) vereceğini açıkladı.

Pensilvanya'nın Harrisburg kentinde tek başına seçim mitingi düzenleyen Musk, ilk çeki John Dreher adlı kişiye verdi. 1 milyon dolarlık çeki Dreher'e uzatan Musk, "Bu arada, John'un bundan haberi yoktu. Neyse, neyse. Rica ederim" ifadelerini kullandı. ABD'li milyarder, kampanyanın başkanlık seçimlerinin düzenleneceği 5 Kasım'a kadar süreceğini dile getirdi.

Elon Musk, daha önce 5 Ekim'de Trump'ın mitingine katılarak Cumhuriyetçi adaya destek vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN