Denizde köpek balığı paniği! Plaj apar topar kapatıldı: Kameralara böyle yakalandı

Denizde köpek balığı paniği! Plaj apar topar kapatıldı: Kameralara böyle yakalandı

Deniz kıyısında görülen köpek balığı paniğe neden oldu! Plaj apar topar kapatıldı! O köpekbalığı kameralara böyle yakalandı...

Kanarya Adaları'ndaki popüler bir plajda köpek balığı görülmesi, güvenlik önlemlerinin artırılmasına neden oldu. İspanya polisi, 2 metre uzunluğundaki köpek balığının tespit edilmesinin ardından bölgedeki plajı geçici olarak kapattı.

DRON İLE TESPİT EDİLDİ

resim-2024-06-19-004338343.png

Polis, köpek balığının havadan dron ile çekilen görüntülerini kamuoyuyla paylaştı. Pazar günü kaydedilen bu görüntülerde, köpek balığının plajın yakınlarında yüzdüğü açıkça görülüyor. Bu durum üzerine yetkililer, ziyaretçilerin güvenliği için plajın kapatılmasının gerekli olduğunu açıkladı.

PLAJDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTI

Polis, köpek balığının hala bölgede bulunabileceği ihtimaline karşı plajın yüzme için güvenli olmadığını belirtti. Yetkililer, köpek balığının yeniden tespit edilmesi için deniz ve hava devriyelerini sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN