Bulgaristan'daki fabrika patlaması büyük panik yarattı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Bulgaristan'da bir fabrikada meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’nın dışında bulunan bir fabrikada bu sabah meydana gelen patlama, bölgedeki halk arasında büyük bir paniğe neden oldu. Patlamanın etkisiyle fabrikanın etrafında ciddi hasar oluşurken, olayda bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi ağır yaralandı.

Bulgaristan’da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Bulgaristan’ın başkenti Sofya yakınlarındaki Elin Pelin’de bulunan havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Dün yerel saatle 18.30 sıralarında yaşanan patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

"BÖLGEYE GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI"

Patlama ile birlikte olay yerine acil durum ekipleri hızla intikal ederken, patlamanın nedeni hakkında detaylı bir inceleme başlatıldı. Olayın ardından çevredeki binaların güvenliği artırıldı ve bölgeye giriş çıkışlar kısıtlandı.

Bulgaristan İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov, patlama sırasında fabrika sahibinin 22 yaşındaki oğlu ile 60 yaşındaki bir çalışanın fabrikada bulunduğuna inanıldığını belirterek, söz konusu 2 kişiden haber alınamadığını söyledi.

Bölge sakinleri, patlamaların dün akşam saatlerinden sabah saatlerine kadar devam ettiğini belirtti. Güvenlik güçleri, bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Bulgar basınında yer alan haberlerde, fabrikaya ait depoda 2 ton TNT eşdeğerinde patlayıcı olduğu ifade edildi. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN