Bir süredir kayıp olarak aranan kadını piton yılanı yemiş! Kıyafetleri üzerinde cansız bedeni çıkarıldı

Bir süredir kayıp olarak aranan kadını piton yılanı yemiş! Kıyafetleri üzerinde cansız bedeni çıkarıldı

Vahşi hayvan sayısının hayli fazla olduğu bir Asya ülkesinde, kayıp olarak bir süredir aranan 45 kadın, dev piton yılanının midesinden çıktı. Kadının cansız bedeni, üzerinde kıyafetleriyle beraber çıkarılarak ailesine teslim edildi. İşte detaylar...

Endonezya'nın Güney Sulawesi eyaletinde yaşayan 45 yaşındaki Farida, pitonun karnında ölü halde bulundu. Bu olay, 2017'den bu yana Endonezya'da bir piton tarafından yutulan en az beşinci vaka olarak kaydedildi.

PİTON YILANININ MİDESİNDEN KIYAFETLERİYLE ÇIKARILDI

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Farida'nın kaybolmasının ardından, kocası ve Kalempang köyü sakinleri, yaklaşık beş metre uzunluğundaki pitonun içinde Farida'nın cesedini buldu. Köy muhtarı Suardi Rosi, dört çocuk annesi kadının Perşembe gecesi kaybolduğunu ve eve dönmediği için arama çalışmalarının zorlaştığını belirtti.

Muhtar Suardi Rosi, "Kocası, Farida'nın eşyalarını pitonun yakınında bulmuş. Bu da onu şüphelendirmiş. Köylüler daha sonra bölgeyi aradılar. Kısa süre sonra büyük karınlı bir piton tespit ettiler. Pitonun midesini kesip açmayı kabul ettiler. Bunu yapar yapmaz Farida'nın kafası hemen göründü" dedi. Farida'nın, pitonun midesinde tamamen giyinik halde bulunduğu kaydedildi.

OLAYLARI ÖNLEMEK İÇİN EK ÖNLEMLER ALINACAK

Bu trajik olay, Endonezya'da piton saldırılarının tehlikesini bir kez daha gözler önüne serdi. Pitonların bu bölgelerde yaygın olması ve insanlara saldırma olasılıkları, yerel halk arasında endişe yaratıyor. Yetkililer, bölgedeki piton popülasyonunu kontrol altına almak ve bu tür olayları önlemek için ek önlemler alınacağını belirtti.

Farida'nın ailesi ve köy halkı, bu korkunç olay karşısında büyük bir şok ve üzüntü yaşarken, yetkililer de olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN